Kan du leges med massasje?

heal with massageAlle vet vel hva massasje er for noe, men har du hørt om healing-massasje? Det er en lindrende og legende massasje av hele kroppen med bruk av olje. Den hjelper deg å slappe av og bli mer avspent, og du får en følelse av å oppleve omsorg og bli hel igjen. Dette forebygger og motvirker de psykiske spenningene man kan oppleve i dagens harde arbeidsliv, og hjelper også mot leddplager. Dersom du lider av stress, kan healing-massasje være til stor hjelp. Du får en økt følelse av at du er i kontakt med din egen kropp og sjel, og økt selvbevissthet, som følge av massasjen.

Etter en healing-massasje vil du etter all sannsynlighet føle en indre ro. Du vil se ting klarere og i et nytt lys. Samtidig får du mer energi, og det overskuddet du trenger i hverdagen. Healing-massasjen gir deg den type følelsen av hvile som man noen ganger trenger. De muskulære spenningene løser seg opp på et nærmest magisk vis som man ikke helt kan forstå før man har prøvde det selv. Slik massasje kan også være en god kilde til personlig utvikling, og man kan oppleve at man vokser som menneske.

Et viktig begrep blant de som driver med denne typen massasje er muskelpanser, Det beskriver at musklene noen gang bærer med seg smerter fra tidligere i livet. -Det være seg skam, frykt, eller redsel. -Som til og med kan komme fra en periode så tidlig i livet, at man ikke har noe bevisst minne om det. Når musklene gir uttrykk for denne negative energien danner det seg et muskelpanser, som ikke kan motvirkes med trening og mosjon. Bare ved legende massasje kan man ta fatt i dette problemet, og la livets energi flyte fritt gjennom kroppen, som er den viktigste kilden til helse og velvære.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *