Hva er meridianmassasje?

meridian massageMeridianer er kroppens egne energibaner. Det er disse man for eksempel følger når man benytter seg av akupunktur for å lindre smerter. Disse meridianene frakter energi til et menneskes indre organer, og helsen din er helt avhengig av at denne energien flyter fritt, og på en god og riktig måte. Dersom disse kanalene er stengt eller blokkert kan du få ubalanse i energinivåene, hvilket igjen kan få noe bortimot katastrofale konsekvenser for din helse, lykke, og velvære. Dersom du får vondt i ryggen eller føler deg trøtt og stresset er dette som regel årsaken. Du kan også få hodepine, ha vanskelig for å sove og fordøye mat, og ha lett for å bli følelsesmessig opprørt, av selv svake negative stimuli.

Meridian-massasje er løsningen for deg som vil frigjøre energien og klarne kanalene. Det er en full og fullstendig kroppsmassasje der man bruker olje. Massasjen går rett på og langs banene til meridianene. En god meridian-massør kan enkelt gjenkjenne blokkeringer, og vil utfordre deg med sterke trykk og slag der blokkeringene befinner seg. Etter noen få behandlinger vil blokkeringene antakelig forsvinne. Inkludert i behandlingen er også massasje av hender, føtter, hode, og mage. Sammen vil alle disse verktøyene bidra til at du får bedre helse og blir kvitt mange av hverdagsplagene. Du vil få mer energi, mer ro i sinnet, og en følelse av fred og velvære vil fylle deg.

Det viser seg i tillegg at denne typen massasje ofte har en positiv virkning på lymfesystemet og hjelper det å dreneres. Blodsirkulasjonen styrkes også av den kraftfulle behandlingen. Kroppen blir avgiftet, samtidig som man opplever nytelse og lettelse. Det beste er å ta slik behandling i hvert fall én gang i uken, om ikke to. Du bør også følge opp slik at du får gjort det mange ganger i løpet av en måned, ellers er det lite vits. Meridianmassasje er kostbart, men mange mener det er verdt det.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *